134+ Kunst Orchidee Online Kopen Vers

134+ Kunst Orchidee Online Kopen Vers. Een kunst orchidee bestellen doet u dus bij fleurdirect! Ruime keuze uit diverse kunstorchideeën. De hoogte van de totale decoratie is circa 50 cm. Bij ons vindt u diverse soorten kunstorchideeën die allemaal uniek zijn.

39 00

Uitgelicht 39 00

De breedte bedraagt circa 35 cm. Een kunst orchidee bestellen doet u dus bij fleurdirect! De natuurgetrouwe kunst phalaenopsis orchidee heeft 8 uitbundige bloemen van tussen de 8 en 10 cm in doorsnede, met een delicaat geel hartje en is ongeveer 80 cm lang. De orchideeënfamilie is een grote familie. Ze geven veel kleur aan je interieur en een warm gevoel in huis.

Een kunst orchidee bestellen doet u dus bij fleurdirect!

Een kunst orchidee bestellen doet u dus bij fleurdirect! Orchidee bij de kweker kopen? Wilt u een kunst orchidee kopen, maar weet u niet welke soort u moet kiezen? Afmetingen van de plant (h x b): De orchidee is nederlands populairste bloeiende binnenplant en dat is niet voor niets. De plant heeft 9 bladeren en 49 bloemen met perfecte details, waardoor hij een volledige, realistische uitstraling heeft en nooit verwelkt. Hierdoor is de kunst orchidee niet alleen ter decoratie voor in huis, maar ook perfect geschikt op tafels en in de horeca. De nepplanten zijn te verkrijgen in diverse kleuren, namelijk witte, roze en paarse kunstorchideeën.

39 00

De stelen zijn met draad bekoord en kunnen zo worden aangepast om je kamer perfect aan te passen. Om uw keuze zo makkelijk mogelijk te maken, vindt u hieronder een beschrijving van de meest verkochte orchideeënsoorten in nederland.. Afmetingen van de plant (h x b):

Popular posts from this blog

Huilende Wolf Tekenen In Stappen

176 Betty Edwards Leer Tekenen Youtube

Ideeën Catia 3Dexperience Tutorial Pdf